ОСТАННІ НОВИНИ

Загиблою у Львові студенткою виявилась відома спортсменка

Ольга Денисяка

|

Загиблою вранці 8 червня після падіння з сьомого поверху гуртожитку у Львові виявилась 17-річна переможниця чемпіонатів області та призерка чемпіонатів України з пауерліфтингу Ірина Квас. Про це повідомила у Facebook Львівська обласна федерація пауерліфтингу, передає Львівський портал.

Зазначимо, вранці 8 червня з вікна 7 поверху гуртожитку на вул. Лисеницькій випала 17-річна студентка одного з коледжів Львова. Від отриманих травм дівчина загинула на місці. Зараз поліція з’ясовує, що стало причиною трагічного випадку.

У федерації пауерліфтингу Львівщини повідомили, що дівчина була багаторазовою призеркою чемпіонатів України, переможницею чемпіонатів області з пауерліфтингу та жиму лежачи.

«Львівська обласна федерація пауерліфтингу висловлювання щирі співчуття родині, близьким, друзям та тренеру багаторазової призерки чемпіонатів України, переможниці чемпіонатів області з пауерліфтингу та жиму лежачи Квас Ірини, яка сьогодні трагічно загинула. Важко усвідомити те, що відбулося, але Іра назавжди залишиться в наших серцях! Вічна пам’ять», – зазначили в федерації пауерліфтингу Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОФП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *