ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні у Центрі вакцинації covid-щеплення отримали майже 2500 мешканців Львівщини

Юлія Осим

|

Цими вихідними у Центрі вакцинації на Арені «Львів» щеплення від коронавірусу отримали 2 447 осіб. Вакцинували мешканців Львівщини зі списку очікування додатку «Дія». Про це інформує пресслужба Львівської ОДА, передає Львівський портал.

Зокрема, у суботу, 5 червня щеплення зробили 1 140 особам, працювали 5 бригад. У неділю, 6 червня, вакцинували 1 307 осіб, працювали 6 бригад.

Щепили осіб зі списку очікування додатку «Дія». Першочергово осіб, старше 60 років. Зазначається, що попередньо працівники Львівського обласного лабораторного центру обдзвонювали осіб зі списку очікування і повідомляли про можливість зробити щеплення у Центрі вакцинації. Однак отримати щеплення могли люди зі списку очікування, молодші 60 років, які приїхали безпосередньо до Центру і яким не телефонували.

Відтак, для забезпечення отримання щеплення усіма бажаючими кількість бригад, що працювали під час однієї зміни, збільшили до шести.

Загалом за вихідні два тижні поспіль у Центрі провакцинували 3 488 людей.

Нагадаємо, минулими вихідними у Центрі вакцинації щеплення отримали 1 041 особа. Працювали 4 бригади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *