ОСТАННІ НОВИНИ

У трагічній ДТП поблизу Самбора загинули двоє людей, ще четверо – травмовані

Юлія Осим

|

Увечері 6 червня поблизу Самбора зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП загинули водій та пасажир одного з авто. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія сталася близько 22:00 на трасі «Львів-Самбір-Ужгород» між селом Бабина та містом Самбір. Як встановили правоохоронці, зіткнулися автомобіль ВАЗ-2109, яким керував 20-річний місцевий житель та мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» під керуванням мешканця Самбірщини віком 18 років.

У результаті ДТП водій «Лади» загинув на місці події, а його 16-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні. Водій та троє пасажирів «Фольксвагена» віком 17, 18 та 28 років з тілесними ушкодженнями були доставлені у лікарню.

Зазначається, що за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото Нацполіції Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *