ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин допоміг покарати п’яного водія

Наталя Дуляба

|

Небайдужий чоловік виявив у Львові нетверезого водія і став переслідувати його, допоки не приїхали правоохоронці. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у суботу, 5 червня, у Львові. Небайдужий водій зателефонував у поліцію і розповів, що переслідує на вул. Промисловій п’яного керманича BMW.

Отримавши всю інформацію, до затримання долучились екіпажі патрульної поліїції. Водія-втікача спімав мотопатруль на вул. Богданівській. Він відразу почав дивно поводитися, не хотів називати свого імені та плутався у поясненнях.

Під час спілкування у водія BMW виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте він перевірки він відмовився.

Більше того, чоловік пред’явив картку водія, видану на 33-річну особу. Інспектори помітили ознаки підробки і не помилилися, адже чоловіка позбавили водійських прав і посвідчення у нього вилучили. Також правоохоронці з’ясували, що він вчинив ДТП і втік.

Відтак на порушника склали три протоколи: за ч.2 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння вдруге впродовж року), за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Також на нього винесли дві постанови за ч.1 та 4 ст. 126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) та (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

За підробку посвідчення водія порушнику може загрожувати кримінальна відповідальність.

Зазначимо, що з початку 2021 року на Львівщині із вини п’яних водіїв сталось 257 ДТП, у них травмувались 56 людей, ще двоє загинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *