ОСТАННІ НОВИНИ

Троє жителів Львівщини отримали вирок за жорстокі пограбування

Вероніка Рой

|

Трьох жителів Львівщини відправили за ґрати за жорстокі пограбування.Чоловіки незаконно проникали у помешкання жертв, катували їх праскою, погрожували пістолетом та обкрадали. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Випадки жорсткого пограбування зафіксували ще у 2018 року. Зокрема у вересні двоє чоловіків віком 31 та 27 років увірвалися у помешкання 26-річного жителя Малехова. Нападники погрожували пістолетом та припікали потерпілого розпеченою праскою, аби той віддав їм цінні речі.

У той же день обвинувачені разом зі ще одним спільником, 34-річним жителем Мурованого, здійснили ще один напад – у Судовій Вишні. Як і у попередньому випадку, жертву, 44-річну жінку, залякували пістолетом та били, змушуючи віддати прикраси та техніку.

Загалом грабіжники заволоділи майном потерпілих на майже 240 тис грн.

Наразі закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо трьох жителів Львівської області, яких обвинувачували у нападі для заволодіння чужим майном, поєднаному з проникненням в житло із погрозою застосування насильства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.187 КК України).

Суд визнав обвинувачених винними та призначив покарання: раніше судимому яворівчанину – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а двом іншим – по 8 років, аналогічно з конфіскацією належного їм майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *