ОСТАННІ НОВИНИ

Класну керівницю загиблого на водоспаді хлопчика госпіталізували з серцевим нападом

Ольга Денисяка

|

Класну керівницю, яка супроводжувала дітей під час екскурсії на водоспад, де загинув 12-річний хлопчик, госпіталізували з серцевим нападом. Також до лікарні потрапив вчитель, який намагався врятувати дитину. Про це повідомила начальниця міського управління освіти Зоряна Довганик.

«Діти поїхали на екскурсію разом із працівниками закладу освіти та супроводжуючими особами: 3 вчителів та 2 батьків. Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Окрім того вчитель, який рятував життя дитині, наковтався води та отримав переохолодження, тому також доставлений до лікарні у Сколе», – цитує Зоряну Довганик пресслужба ЛМР.

Також вона зазначила, що зараз на місці працює слідчо-оперативна група та запевнила, що управління освіти створить комісію для розслідування фактів трагедії.

Нагадаємо, 2 червня під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень шостого класу однієї з львівських шкіл. Хлопчик підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *