ОСТАННІ НОВИНИ

У Митрополичих садах лунатимуть «Легенди світового джазу»

Андрій Котенський

|

У Митрополичих садах лунатимуть «Легенди світового джазу» від незрівнянного проєкту «ShockolaD» Цим концертом компанія «BIGSHOW Agency» ексклюзивно відкриває сезон магічних концертів у Митрополичих садах. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Концерт «Легенди Світового Джазу» – спеціальна програма від одних із найкращих джазменів України та східної Європи – проєкту «ShockolaD».

На сцені творитимуть неперевершені лідери проєкту: один з найкращих барабанщиків України Ігор Гнидин; одна з найкращих піаністок Анастасія Літвінюк; блюзмен та грувовий басист Андрій Кохан; молодий та драйвовий саксофоніст з запальними імпровізаціями Андрій Дулиш. І, звичайно, оригінальні та яскраві вокалісти Юлія Швед і Павло Ільницький (якого називають «український Сінатра»).

Музиканти даруватимуть неперевершену атмосферу, наповнюючи енергією легендарних світових джазових та популярних хітів Френка Сінатри, Луї Армстронга, Майкла Джексона, Біла Візерса, Рея Чарльза та українських ретро шлягерів у власних аранжуваннях.

«Дозвольте собі на кілька годин поринути в інший світ, у якому поєдналися легендарні мелодії у виконанні кращого проекту та атмосфера сакрального місця з вражаючим краєвидом на історичну частину Львова. І все це – під спів пташок та захід сонця з Святоюрської гори. Музика і аромати літнього саду подарують справжній чарівний вечір, який захочеться згадувати ще довго», – зазначають організатори.

Концерт відбудеться 18 червня о 19:30 в рамках проєкту  «Україна 30» – унікальної серії концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України від етнічної музики – до класики.

Захід проходитиме з дотриманням всіх правил безпеки – кількість квитків обмежена згідно вимог карантину.

Квитки можна придбати за посиланням: Bigshow.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *