ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Львові лунатимуть сирени

Юлія Осим

|

В середу, 2 червня, у Львові перевірятимуть готовність місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Відтак, з з 14:50 до 14:55 у місті лунатимуть сирени. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

Оскільки оповіщення навчальне, мешканців просять зберігати спокій.

«Це буде навчальне оповіщення міської територіальної громади за сигналами цивільного захисту з увімкненням мобільних та стаціонарних комплексів гучномовного обладнання, електричних сирен та передачі інформації через телебачення та радіомовлення. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть», – зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Зауважимо, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні («UA:Українське радіо», 103,3 МГц), а телевізійні приймачі переключити на ефірні канали цифрового телебачення («UA:Львів» і «ПершийЗахідний») та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *