ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканку Львівщини викрили на проституції

Ольга Денисяка

|

На Тернопільщині правоохоронці викрили 30-річну мешканку Львівщини, яка займалась проституцією. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Тернопільській області.

У поліції повідомляють, що 18 травня працівники міграційної поліції знайшли в інтернеті оголошення про надання сексуальних послуг.

Правоохоронці встановили осіб, які розмістили дану інформацію. Ними виявились 30-річна мешканка Львівщини та 34-річна мешканка Дніпропетровської області. На жінок склали адміністративні протоколи.

Згодом одна з них прийшла до керівника відділу міграційної поліції і запропонувала 500 доларів США за «непритягнення до відповідальності, а також за безперешкодну роботу в майбутньому».

Жінку затримали за спробу дати хабар поліцейському.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Тернопільщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *