ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбудеться фінал «Євробачення». Де і коли дивитись

Ольга Денисяка

|

У суботу, 22 травня, у Роттердамі відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення».

Трансляцію конкурсу можна буде подивитися на двох телеканалах: UA: Перший і СТБ. Крім того, фінал «Євробачення» можна буде подивитися на сайті конкурсу і фейсбук-сторінці «Євробачення».

Фінал конкурсу відбудеться на арені Ahoy у Роттердамі. Трансляція почнеться о 22:00 год.

Всього у фіналі можна буде побачити виступи 26 країн. Представники України, гурт Go_A з піснею «Шум», виступатимуть у другій частині фіналу конкурсу під номером 19.

Нагадаємо, у другому півфіналі 20 травня взяли участь представники 17 країн. За підсумками голосування у фінал вийшли десять виконавців, які представляють Ісландію, Албанію, Грецію, Швейцарію, Фінляндію, Молдову, Сербію, Болгарію, Сан-Марино і Португалію.

Окрім того, до фіналу шоу автоматично проходять п’ять країн – засновниць конкурсу: Велика Британія, Франція, Німеччина, Іспанія та Італія. А також держава, яка приймає конкурс, тобто Нідерланди.

Як повідомляв Львівський портал, 18 травня у Роттердамі (Нідерланди) пройшов перший півфінал Євробачення, у якою взяли участь представники 16 країн. Український гурт GO_A потрапив до фіналу з піснею «Шум».Тоді, окрім України, до фіналу пройшли Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція, Бельгія.

Додамо, вперше на Євробаченні прозвучала пісня повністю українською мовою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *