ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські медики дістали зі стегна 12-річного хлопчика кермо велосипеда

Ольга Денисяка

|

Хірурги львівського ОХМАТДИТу прооперували 12-річного хлопчика у стегні якого застрягло кермо велосипеда. Про мед заклад повідомив на сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

12-річний хлопчик катався на велосипеді і випадково впав. Під час падіння кермо вивернулося і застрягло у стегні дитини.

На щастя, його батько був поруч і діяв дуже грамотно. Він відкрутив кермо від велосипеда і «швидка» змогла доставити дитину до Львова якнайшвидше.

Медики кажуть, що маленькому пацієнтові пощастило, бо великих магістральних судин кермо не пошкодило, хоча проникаюча рана була дуже глибока.

На підмогу дитячі травматологи викликали судинного хірурга Бориса Дячишина з Львівської обласної клінічної лікарні. Діяли командою, адже такі травми – дуже небезпечні.

«В операційній ми видалили стороннє тіло, виконали ревізію судинно-нервового пучка, промили і обробили рану. Усе нам вдалося, хлопчик буде ходити, у нього все буде добре», – розповів дитячий травматолог Ігор Банах.

Хлопчик ще кілька днів побуде у лікарні і зможе повернутись додому.

Операційна команда – дитячий травматолог Ігор Банах, судинний хірург ЛОКЛ Борис Дячишин, інтерн Тарас Москаль. Анестезіологічний супровід – Віра Приймакова і Марія Парфенюк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *