ОСТАННІ НОВИНИ

48-річний мешканець Самбірщини розповсюджував нарковмісні таблетки та канабіс

Юлія Осим

|

Правоохоронці затримали 48-річного мешканця Самбірщини. Його підозрюють у розповсюдженні нарковмісних таблеток та канабісу на території району. За протиправну діяльність зловмисник може потрапити за ґрати на термін до 10 років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Поліцейські задокументували факти незаконної діяльності порушника та 20 травня затримали його. Під час обшуку домівки затриманого правоохоронці виявили та вилучили речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення, зокрема, нарковмісні таблетки «Субутекс», речовину, схожу на «канабіс», грошові кошти, виручені від їх продажу та інше. Усе вилучено та скеровано на експертизу.

Зазначається, що невдовзі правоохоронці повідомлять зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *