ОСТАННІ НОВИНИ

Україна – серед фаворитів першого півфіналу Євробачення-2021

Анастасія Яремишина

|

Сьогодні, 18 травня, у Роттердамі відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2021, в якому виступить представник від України – гурт Go_A, передає Львівський портал.

Go_A – переможець минулорічного Нацвідбору Євробачення із піснею «Соловей», але через пандемію коронавірусу і скасування торішнього конкурсу представники України цьогоріч виступатимуть із новою піснею – «Шум».

Пісня фронтменки гурту Катерини Павленко стала доволі популярною не лише в Україні, а й знайшла своїх прихильників закордоном. Фольклорні мотиви з елементами сучаснохо техно, завоювали неабияку прихильність слухачів.

За результатами букмекерів, Україні прогнозують третє місце у першому півфіналі Євробачення, попереду лише представникам Мальти та Кіпру.

Цікаво також, що із кожною репетицією рейтинги України невпинно зростають і серед 39 претендентів на перемогу наші конкурсанти вже піднялися на восьму сходинку.

Глядачі зможуть подивитися перший півфінал шоу вже сьогодні о 22:00. Украйна виступатиме наприкінці вечора, під 15 порядковим номером. За результатами голосування глядачів та професійного журі до фіналу відберуть 10 учасників.

Другий півфінал відбудеться у четвер, 20 травня, а фінал Євробачення стартує у суботу, 22 травня, о 22:00. У заключній частині пісенного шоу участь візьмуть лише 26 країн претендентів.

Як відомо Україна вже двічі тріумфувала на Євробаченні. У 2004 році перемогу в Україну привезла співачка Руслана із піснею «Wild dances», а у 2016-му Джамала із піснею «1944».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *