ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція Львівщини перевіряє інформацію про вчительку, яка погрожувала учневі ножем

Ольга Денисяка

|

Поліція перевіряє повідомлення щодо інциденту у солонківській школі біля Львова. У мережі поширюється інформація, що вчителька погрожувала ножем учневі і змусила його з’їсти паперовий літачок. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Так, в ЗМІ поширюють інформацію, що в селі Солонка біля Львова, на уроці інформатики у 7 класі, стався конфлікт між учнем та вчителькою. За словами школяра, вчителька погрожувала йому ножем та змусила з’їсти папір.

Своєю чергою голова Солонківської ОТГ Богдан Дубневич заявив, що вчителька вже написала заяву на звільнення. Водночас він пообіцяв, що обставини цієї ситуації з’ясовують, однак вважає, що від булінгу потерпають не лише учні, а й вчителі.

«Я не можу засуджувати поки ні учня, який довів вчителя до такого стану, ні вчителя, який себе так проявив. Знаю, що причетний школяр не є корінним мешканцем Солонки, сім’я переїхала сюди жити зі Львова. Вчителька інформатики теж приїжджа, вона вже написала заяву на звільнення. Разом із радою трудового колективу винесемо свій вердикт: або вчитель покине школу, або ми попросимо учня змінити навчальний заклад», – написав Дубневич у Facebook.

У коментарі Львівському порталу речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила, що правоохоронці отримували інформацію про цей випадок. Наразі у поліції проводять перевірку та опитують усі сторони конфлікту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: знімок з екрану відео ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *