ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через п'яного водія зіткнулись три авто та локомотив

Ольга Денисяка

|

Ввечері 17 травня на трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська в ДТП потрапили три автомобілі та локомотив. Спричинив аварію нетверзий водій. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась близько 22:00 год. поблизу села Липник.

«49-річний водій автомобіля Renault Trafic не обрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 23-річного водія, який  інерційним рухом зіткнувся з ще одним автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 44-річного водія»,  – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначають, що сила удару була настільки велика, що бус продовжив рух на колію, де в нього врізався локомотив. Керманича цього автомобіля забрали до лікарні, але згодом він відмовився від госпіталізації.

Патрульних викликав очевидець події. Коли вони приїхали на місце аварії, то виявили усіх учасників ДТП. У винуватця аварії помітили ознаки алкосп’яніння. Йому запропонували пройти перевірку, однак він сказав, що не керував цим транспортним засобом і йде геть.

На вимоги поліцейських водій не реагував та продовжував йти в невідомому напрямку. Для встановлення обставин чоловіка затримали та склали на нього протокол за непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

Свідки події пояснили, що саме цей чоловік керував автомобілем Renault Trafic. На місце події прибув адвокат. В його присутності чоловік пройшов перевірку на алкотестері Drager. Результат 1,6 проміле. Порушник не погодився з результатом і відмовився проходити перевірку в медичному закладі.

На нього винесли постанову за керування транспортом без необхідних документів та склали протокол за керування транспортом в стані сп’яніння. Окрім того, на чоловіка ще чекає протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *