ОСТАННІ НОВИНИ

Веслувальник зі Львова виборов «бронзу» етапу Кубка світу

Наталя Дуляба

|

31-річний Віталій Вергелес здобув бронзову медаль на етапі Кубка світу з веслування на байдарках і каное в Угорщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

Віталій Вергелес виступав у каное-двійці на дистанції 500 м разом із волинянином Андрієм Рибачком. Пробившись до фіналу етапу Кубка світу, хлопці здобули «бронзу».

Першість отримали іспанці, другими стали угорці. Від переможців наші спортсмени відстали лише на 0,81 сек.

У неділю, 16 травня, львів’янин Віталій Вергелес також позмагається за медаль на дистанції 200 м у каное-двійці із Анастасією Четверіковою.

Зазначимо, що I етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное (спринт) проходить в угорському Сегеді 14-16 травня. У цих змаганнях беруть участь найсильніші спортсмени з 65 країн світу. Збірну України представляють 28 веслярів, серед яких Віталій Вергелес – єдиний спортсмен зі Львівщини.

Додамо, що 31-річний Віталій Вергелес є майстром спорту України міжнародного класу. Торік на етапі Кубка світу він у парі з Анастасією Четверіковою виграв «бронзу» у каное-двійці.

Протягом 2020 року олімпійська спільнота Львівщини двічі визнавала Віталія Вергелеса найкращим спортсменом області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *