ОСТАННІ НОВИНИ

Незаконно надану під розширення кар’єру землю поблизу Миколаєва повернуть державі

Юлія Осим

|

Суд вирішив повернути у власність держави земельну ділянку, розташовану неподалік Миколаєва на Львівщині. Понад 4 га землі було передано за підробленими документами орендарю, який планував розширити піщаний кар’єр. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Миколаївська райдержадміністрація незаконно передала ТОВ «Агробудсервіс» в оренду земельну ділянку лісового фонду, що знаходиться на території с.Бродки площею 4,3 га та вартістю 13,1 млн грн.

Встановлено, що розпорядження про надання в користування земельної ділянки не видавалось, договір не підписувався та не був зареєстрований у встановленому порядку, а в Державному земельному кадастрі зареєстрована пізніше, ніж права відповідачів на неї. Зазначається, що земельна ділянка була надана товариству в оренду під розширення кар’єру піску для розробки Південно-Тростянецького родовища на підставі підроблених документів.

Відтак, Господарський суд Львівської області у повному обсязі задовольнив позов прокурорів в інтересах держави до Миколаївської райдержадміністрації та ТОВ «Агробудсервіс» про повернення земельної ділянки у власність держави .

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *