ОСТАННІ НОВИНИ

Найменша пацієнтка: лікарі ОХМАДИТу врятували немовля з Covid

Вероніка Рой

|

Найменша пацієнтка львівського ОХМАДИТу поборола коронавірусну інфекцію, дитину вже виписали з реанімації новонароджених. Про це йдеться на Facebook-сторінці медзакладу.

Зазначимо, дитина потрапила у лікарні всередині квітня. Матір дитини мала підтверджений коронавірус. Після пологів і у немовля підтвердили COVID. Стан новонародженої дитини був важкий. Проте лікарям врятувати дитину і її вже виписали з реанімації новонароджених.

Злата з мамою у звичайній палаті у педіатрії. Коронавірус вже позаду і зараз лікарі допомагають їй не відставати у розвитку від однолітків.

«Наша маленька пацієнтка ще ослаблена через перенесений COVID-19 і бактерійний сепсис. У неї немає неврологічного дефіциту, як це буває з такими дітками. Златочці ще важко самій смоктати, тому ми їй допомагаємо. Але вона у нас молодець – трошки їсть сама, трошки з нашою допомогою, але не втрачає бойового духу. Ще треба трохи зусиль, щоб дівчинка наздогнала своїх однолітків у вазі і випишемо малечу додому назовсім», – розповіли лікарі дівчинки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ОХМАДИТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *