ОСТАННІ НОВИНИ

KALUSH запрошує львів’ян на реп нового покоління

Андрій Котенський

|

Популярний гурт KALUSH запрошує львів’ян насолодитися репом нового покоління. Великий концерт гурту відбудеться вже 23 травня на території «Арена Львів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Виступ «KALUSH» – це унікальна нагода послухати композиції і концертну презентацію дебютного альбому гурту наживо.


Гості концерту матимуть нагоду особисто познайомитись з унікальним гуртом, який дає незвичайного репу з західними мотивами.

«Фастфлоу, подача, жива сопілка. Зараз вони вам роздадуть!», – так популярна реперка Alyona Alyona презентувала KALUSH на своєму концерті.

Їхній кліп на спільний трек «Гори» за два тижні набрав 1,2 мільйона переглядів. Вже після другого синглу на гурт звернув увагу лейбл Def Jam – це перший випадок в історії українського хіп-хопу, коли локальний артист підписав контракт з лейблом такого масштабу.

Гурт «KALUSH» – реп нового покоління. Саме вони відкрили друге дихання української реп-гри.

За короткий час існування KALUSH вже встиг випустити безліч хітових синглів, а також свій перший альбом «HOTIN». 14 треків та 3 фіта — це історія життя та переживань фронтмена гурту Олега Псюка, який назвав альбом на честь рідного району.

Концерт відбудеться 23 травня, о 23.00. Перші 100 квитків реалізовують за акційною ціною – 299 грн! Квитки за посиланням на: Bigshow.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *