В Україні побільшало мільйонерів

Андрій Котенський

|

Майже 8,5 тисяч українців задекларували доходи на понад 1 млн гривень, що на 6% більше аніж минулого року.  Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Державної податкової служби України.

За попередніми підсумками деклараційної кампанії доходи у сумі понад 1 млн грн задекларувала 8451 особа. Порівняно з минулим роком їх кількість зросла на 6%. Понад 1 млрд грн доходів задекларував мешканець м. Києва.

Традиційно найбільша кількість мільйонерів обліковується в м. Києві (3375 особи), Дніпропетровській (684 особи), Харківській (595 осіб) та Київській (540 осіб) областях.

Загалом мільйонерами задекларовано дохід у сумі 70,4 млрд грн. З цієї суми було сплачено податків на майже 1,8 млрд грн.

12 мільйонерів сплатили до бюджету понад 20,0 млн грн кожен. Половина цих товстосумів обліковуються в Києві, по дві особи – в Одеській та Київській областях та по одній особі – в Харківській та Львівській областях.

Загалом у 2021 році доходи задекларували майже 472 тис. громадян, що на рівні минулого року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *