ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 68% львів'ян підтримують будівництво сміттєпереробного заводу

Юлія Осим

|

Близько 68% мешканців Львова підтримують будівництво сміттєпереробного заводу. Водночас понад 18% ставляться до цього негативно.Такі дані оприлюднені у результатах опитування агенції Fama, передає Львівський портал.

Зазначимо, будівництво сміттєпереробного заводу у Львові триває на вул. Пластовій, 13.

«Більше половини опитаних (67,7%) позитивно ставляться до проєкту будівництва заводу, 18,5% – негативно, 5,1% – позитивно та негативно однаковою мірою, 4,3% не визначилися з відповіддю, ще 4,3% тих, хто не чув про будівництво заводу», – йдеться у результатах опитування.

Дії міської влади Львова щодо вирішення проблеми із ТПВ 35,7% оцінили як позитивні, трохи менше (31,9%) назвали їх негативними, 24,6% оцінюють ці дії позитивно і негативно однаковою мірою, 4,2% вагаються з відповіддю, ще 3,7% не знають про дії міської влади щодо вирішення цього питання.

Також опитувані відповіли, чи практикують сортування сміття. Зокрема, знають про впровадження системи сортування відходів 63,1% львів’ян. 42% відсортовують органіку від інших типів відходів вдома, 18,4% наразі не сортують, але готові це робити, ще 2,7% не сортують і не готові сортувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *