ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через водіїв авто електротранспорт простояв понад 400 годин

Вероніка Рой

|

У Львові ДТП та неправильне паркування спровокували суттєві затримки у русі трамваїв та тролейбусів. Так, з початку 2021 року простій електротранспорту Львова становить приблизно 451 годину.

За словами начальника служби безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Богуша, від початку року вже трапилось 350 ДТП, які вплинули на рух усього електротранспорту міста Львова. Зокрема, через ДТП зафіксовано 189 год. 48 хв. простоїв. Також 294 випадки неналежного паркування, що спричинило 262 год. 20 хв. простою електротранспорту.

У ЛКП «Львівелектротранс» додають, що з 17 до 23 травня в Україні триватиме Тиждень безпеки дорожнього руху, який відзначають в усьому світі.

«Просимо автовласників дотримуватися правил дорожнього руху та не нехтувати ними. Пам’ятайте, що на вас чекають вдома рідні та близькі. Дбаючи про свою безпеку – ми дбаємо й про інших!», – підкреслив Андрій Богуш.

Львівський портал інформував, що у 2020 році через ДТП та неправильне паркування машин електротранспорт Львова простояв понад 880 годин.

Додамо, активно боротися з водіями, які паркують свої автомобілі абияк, у «Львівелектротрансі» почали у 2018 році. Тоді одна година простою трамвая через аварію чи неправильне запарковане авто обходилась у 650 грн. ЛКП йшло в суд, де вимагало від винуватців транспортного колапсу компенсацію за завдані збитки.

Детальніше про це читайте у матеріалі «Бидло-паркінг на трамвайній колії: новітня традиція княжого Львова».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *