ОСТАННІ НОВИНИ

Матір спала п’яною: поліція розповіла деталі загибелі 2-річної дитини у Львові

Вероніка Рой

|

У Львові затримали матір 2-річної дитини, котра напередодні випала з вікна восьмого поверху на вулиці Шевченка. Поліцейські встановили, що дитина перебувала у квартирі без нагляду дорослих, оскільки її матір спала у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Зазначимо, 10 травня на вулиці Шевченка з вікна восьмого поверху випала 2-річна львів’янка. У результаті падіння дитина загинула.

«Правоохоронці встановили особу загиблої – 2-річної львів’янки. Також встановлено, що дівчинка випала з вікна квартири, розташованої на восьмому поверсі, де вона проживала разом зі своєю 38-річною матір’ю. Внаслідок падіння дитина отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події», – повідомили у поліції.

Дівчинка проживала разом зі своєю 38-річною матір’ю. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що дитина перебувала у квартирі без нагляду дорослих, оскільки її матір спала у нетверезому стані.

Правоохоронці затримали підозрювану , невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Слідчі повідомили матері загиблої дівчинки про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *