ОСТАННІ НОВИНИ

На території школи в Дублянах облаштують громадський простір і басейн

Андрій Котенський

|

Мерія Львова обіцяє інвестувати кошти у розвиток школи в Дублянах. Зокрема, йдеться про облаштування громадського простору на її території та басейну. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Площа біля школи стане центральною площею Дублян, яку використовуватиме і школа, і місто.

«Також є ідея збудувати тут хороший 25-метровий відкритий басейн, щоб під час навчання туди могли ходити діти займатись плаванням, а в інший час – мешканці по абонементу. Це новий підхід, який ми хочемо впровадити», – сказав мер Львова Андрій Садовий під час відвідин Дублян.

Зазначимо, що Львівська міська рада на території школи планує облаштувати меморіальний комплекс із громадським простором для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та полеглих героїв російсько-української війни.

«Є попередня візуалізація по площі. Треба зробити зони для школярів, скверик з вуличними меблями, також у проекті є басейн на 25 м», – наголосив Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Як відомо, внаслідок формування Львівської МТГ, школа в Дублянах приєдналась до відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів. На ремонтно-будівельні роботи з бюджету розвитку Львівської МТГ передбачено кошти, загальною сумою 3,5 млн грн. Йдеться про ремонт гідроізоляції та влаштування відмостки.

«Проект по гідроізоляції школи – спільний проект із областю», – зазначив Юрій Лукашевський, директор департаменту міської агломерації.

Довідка

Будівля Дублянської ЗОШ розташована на вул. Шевченка, 21 та побудована у 1985 році. Філія закладу (початкові класи) розташована у с. Малі Підліски, вул. Чорновола, 2А. У школі працюють 86 педпрацівників, у 37 класах навчається 961 учень, у філії закладу (початкові класи) працюють 4 педпрацівники, а в 3 класах навчаються 30 учнів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *