Alyosha виступить у Львові з новою концертною програмою

Омелян Шевчук

|

Популярна українська співачка Alyosha, володарка багатьох престижних музичних премій, авторка та композиторка пісень порадує своїх шанувальників новою концертною програмою 2021. Концерт у Львові відбудеться вже у суботу, 8 травня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Відомо, що сет-лист програми складатиметься з хітів «Калина», «На фоні Париж», «Текіла», Dama, «Феромони», «Точка на карті», «Планети» і багато з них отримають нове звучання.

До того ж шанувальники Alyosha першими почують і невидані раніше треки, що стануть частиною майбутнього лонг-плею співачки.

«В основу програми покладено музичну складову та сенс пісень. Моя мета – аби кожен слухач зміг хоча б на мить забути про навколишній світ, та нарешті почути себе. Задля цього я відібрала пісні з глибоким смислом, які пов’язані між собою, як історія одного життя, що наповнене спектром емоцій і подій. Впевнена, що після концерту ви зможете переосмислити важливі для вас речі», – прокоментувала Alyosha.

Концерт відбудеться з дотриманням вимог МОЗ ! Всі глядачі зобов’язані прийти в масках та дотримуватися дистанції.

Концеерт відбудеться у суботу, 8 травня о 16.00. Квитки можна придбати тут: Concert.ua

А також о 19.00. Квитки можна придбати тут: Concert.ua2

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *