ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явилася вулиця Захисників України

Вероніка Рой

|

У середу, 5 травня, безіменну вулицю у Львові офіційно найменували вулицею Захисників України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради Львова.

На засіданні сесії Львівської міської ради було прийнято рішення про найменування вулиці Захисників України. Нову назву присвоїли безіменній вулиці, яка з’єднує вул. Т. Шевченка і вул. Городоцьку. Сьогодні тут було офіційно відкрито таблицю з відповідним найменуванням вулиці.

Вуличка, яка відтепер так називається, знаходиться поруч з центром, між вулицями Т. Шевченка та Городоцькою. На розі цієї вулиці є пам’ятник, встановлений до 100-ліття Листопадового Чину. Також неподалік є військова частина, Театр Лесі. Окрім того, на цій вулиці знаходиться мурал, де патріотичні кола розписали стіну віршами. Тепер саме ця вулиця буде місцем шанування всіх захисників нашої держави.

Зазначимо, присвоєння новій вулиці імені загиблих військових на Донбасі у Львові хочуть зробити щорічною традицією. Це робитимуть до Дня міста, який відзначають на початку травня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *