ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові комунальні служби працюватимуть під час Великодніх свят

Юлія Осим

|

Львівські комунальники працюватимуть упродовж вихідних, з 1 до 4 травня. Зокрема, будуть чергувати бригади міських комунальних служб ЛМКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Залізничнетеплоенерго», ЛМКП «Львівводоканал» та бригади ШРП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

У звичному режимі працюватимуть «ЛМКП «Львівтеплоенерго»  та ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

«ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося, таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15−85», — розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також цілодобово працюватиме аварійно-диспетчерська служба ЛКП «Залізничнетеплоенерго». У разі необхідності, можна звертатися за номером тел. 292−01−87, поінформували у пресслужбі мерії.

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», у випадку виникнення аварійних ситуацій на мережах водопостачання необхідно звертатися в диспетчерську службу, яка працює цілодобово, за номером 15−51. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.

Також у черговому режимі працюватимуть бригади ШРП.

У міськраді наголоосили, що у разі інших нестандартних ситуацій, можна телефонувати на Гарячу лінію міста за номером 15-80.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *