ОСТАННІ НОВИНИ

Авіакомпанія Lufthansa здійснила перший рейс зі Львова до Франкфурта

Юлія Осим

|

У львівському аеропорту відбувся перший рейс німецької авіакомпанії Lufthansa. Сьогодні, 30 квітня, у Львові приземлився літак із Франкфурта, який згодом здійснив зворотній рейс. Прибуття та відбуття показали на Facebook-сторінці Міжнародного аеропорту «Львів».

До Львова літак прилетів з майже повним завантаженням – 79 пасажирів з 96 доступних місць. Тип літака – Bombardier CRJ900.

«Відкриття рейсу Львів-Франкфурт – це велике надбання за часів пандемії, відкриття доступу до найбільшого транзитного хабу авіакомпанії Lufthansa. Аеропорт Франкфурта-на-Майні є одним з найбільших хабів Європи (у рейтингу європейських аеропортів у 2019 році посів 4 місце за кількістю перевезених пасажирів, що сягнула 70,5 млн. пасажирів за даними Fraport AG). Обравши Франкфурт, потужний транзитний хаб Європи з великим вибором пересадок, пасажир зможе дістатися до будь-якого куточка світу, з метою бізнес-подорожі чи відпочинку», – зазначила генеральна директорка ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» Тетяна Романовська.

Про чудову подію повідомив також заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Добрі новини перед Великоднем. Перший рейс від Lufthansa Франкфурт – Львів стартував. 96 місць. Перший рейс і повна загрузка. Спочатку три рази на тиждень – пятниця, неділя, середа. Потім зросте до 5 разів», – написав Москаленко у Facebook.

Нагадаємо, зі Львова рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень – у понеділок, середу, п’ятницю та неділю. З 1 червня літак курсуватиме в усі дні тижня, окрім суботи.

Як зазначається на сайті авіакомпанії Lufthansa, вартість квитків економ-класу становить від 3 501 грн до 8 859 грн за подорож в одну сторону. Квитки можна придбати за посиланням.

Додамо, що авіакомпанії Lufthansa та Austrian Airlines пропонують спеціальні пропозиції на квитки із вильотом зі Львова в Німеччину. Термін дії промо-акції до 23 травня включно на подорожі до кінця вересня 2021 року. Така пропозиція поширюється на квитки в економ-класі та доступна для бронювання починаючи з 1 травня 2021 р. на сайтах авіакомпаній Lufthansa та Austrian Airlines.

Фото Андрія Москаленка та Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *