ОСТАННІ НОВИНИ

Дружина директора Стрийського лісгоспу має криптовалюту на 57 млн грн

Ольга Денисяка

|

Дружина директора Стрийського лісгоспу Ростислава Павліва задекларувала три види криптовалюти на загальну суму 57 млн грн. Про це йдеться у декларації Ростислава Павліва за 2020 рік, передає Львівський портал.

У декларації вказано, що Наталія Павлів зберігає гроші у трьох видах криптовалют. Загальна сума її заощаджень у криптовалюті становить понад 57 мільйонів гривень: 983 біткоїни СВ (важливо не плутати зі звичайними біткоїнами), що коштують близько 237 тисяч доларів; 776 ефіріумів – 1,8 мільйона доларів; 1409 латкоїнів – 372,4 тисячі доларів.

Окрім того, Наталія Павлів володіє чималою кількістю нерухомості: 17 земельних ділянок у Стрию загальною площею 13 тисяч квадратних метрів; 7 земельних ділянок у Львові; квартира у Бережанах; будинок у Стрию; квартира у Львові; Також вона є власницею триповерхового будинку на вулиці Повстанській, 4, площею 754 квадратні метри.

(На фото – будинок на вул. Повстанській, 4, що належить Наталії Павлів)

Наталія Павлів має два автомобілі: Mercedes-Benz Class GLC 2017 року випуску та куплений торік Mercedes-benz GLS-350 2020 року випуску. На Ростислава Павліва зареєстрований позашляховик Ford Ranger 2019 року випуску.

Ростислав Павлів також задекларував сережки, годинник та каблучки дружини з дорогоцінними каміннями.

Згідно з декларацією посадовця, у 2020 році його дружина заробила майже 3 мільйони гривень від продажу цінних паперів і корпоративних прав у ТзОВ «Фрідом фінанс Україна». Сам Павлів отримав у Стрийському лісгоспі трохи менше мільйона гривень зарплати.

Родина Павліва зберігає свої заощадження не лише у криптовалюті. Готівкою та на рахунках в банку у посадовця та його дружини є понад 112 тисяч доларів, 93 тисячі євро, 28 тисяч фунтів стерлінгів

Зазначимо, 13 квітня Державне бюро розслідувань передало до суду справу про звинувачення директора ДП «Стрийське лісове господарство» Ростислава Павліва у службовій недбалості. Його звинувачують у незаконному відчуженні земельних ділянок лісового фонду для видобування піску біля Миколаєва, що завдало державі 24 млн грн збитків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Wikimapia

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *