ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний мешканець Самбірщини потравив у ДТП на краденому авто

Ольга Денисяка

|

Вночі 24 квітня нетверезий мешканець Самбірського району Львівщини вкрав у свого односельчанина автомобіль Mitsubishi Pajero. Злочинець не впорався з керуванням і в’їхав в огорожу, після чого не зміг продовжити рух. Відтак поліцейські швидкого його розшукали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 24 квітня близько опівночі у поліцію надійшло повідомлення від 66-річного мешканця одного з сіл Самбірського району про викрадення його автомобіля Mitsubishi Pajero

Правоохоронці виявили Mitsubishi неподалік місця викрадення – зловмисник не впорався з керуванням, в’їхав в огорожу та стіну будинку, після чого не зміг продовжити рух.

Викрадачем виявився 35-річний мешканець одного з сіл району. Також встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поліцейські вилучили на арештмайданчик, зараз вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Санкція статті передбачає покарання  –  позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *