ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти поранили українського військового

Наталя Дуляба

|

Протягом понеділка, 26 квітня, російські окупанти на Донбасі дев’ять разів порушили режим «тиші», а також поранили українського захисника. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Так, минулої доби збройні формування Російської Федерації продовжували порушувати режим «тиші» і дев’ять разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Противник обстрілював наших військових у районі Водяного, Гнутового, Світлодарська, Павлополя, Авдіївки та Зайцевого, використовуючи міномети і гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети.

Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав осколкове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу і евакуювали у медзаклад. Лікарі кажуть, що стан здоров’я чоловіка є задовільним.

Зважаючи на активні обстріли бойовиків, військові Збройних Сил України відкривали вогонь у відповідь.

Водночас українська сторона СЦКК вкотре повідомила про грубі порушення з боку російських окупантів на непідконтрольній території.

Від початку доби 27 квітня російські найманці на Донбасі вже кілька разів відкривали вогонь. Постраждалих серед українських військових немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *