ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запустять фонтани, але працюватимуть за певним режимом

Юлія Осим

|

Від сьогодні, 26 квітня, у Львові запустять в роботу фонтани. Проте працюватимуть вони наразі упродовж дня, на ніч їх вимикатимуть. Про це Львівському порталу повідомли у пресслужбі ЛМР.

Минулого тижня у місті провели чистку фонтанів, перевірку і тестування обладнання. Упродовж сьогодні їх планують запустити в роботу.

«З огляду на погодні умови фонтани працюватимуть за відповідним режимом роботи. Так, плануємо, що фонтани на пл. Ринок працюватимуть з 09.00 год і до 21.00 год, фонтани на вул. Коперника – «Водолій» і «Криниця з левами», з 10.00 год і до 21.00 год. Також запускатимемо в роботу фонтан біля оперного театру. Відзначу, що цей фонтан має кілька циклів роботи. Якщо є сильний дощ чи вітер, фонтан автоматично вимикається, і потім відновлює свою роботу вже в наступному циклі. Про режим роботи фонтану біля оперного повідомимо додатково», – розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

Зазначимо, що днями протестують також фонтан на пл. Митній. Однак, за інформацією Личаківської РА, повноцінно він запрацює у другій половині тижня, коли буде стабільно тепла погода вночі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *