ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє львів'ян вкрали з автомобіля тернополянина понад 800 тисяч гривень

Юлія Осим

|

Львівські поліцейські викрили двох зловмисників, які підозрюються у крадіжці понад 800 тисяч гривень. Чоловіки викрали гроші з автомобіля, припаркованого на автозаправці на просп. Чорновола у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Випадок стався 30 березня. Ввечері близько 19:50 до поліції звернувся житель Тернополя та повідомив, що з його автомобіля «Сітроен» невідомі особи викрали портфель із значною сумою грошей.

Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли в автівку «Сітроен С4 Пікасо», що була припаркована на території однієї з автозаправних станцій на проспекті Чорновола у Львові. Вони викрали з салону портфель з понад 805 тисячами гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетні двоє мешканців Львова 31 та 38 років. Їм повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.5 ст.185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) ККУ.

Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Наразі підозрюваним обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *