ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний житель Дублян вчинив ДТП у Львові

Вероніка Рой

|

У п’ятницю ввечері, 23 квітня, у Львові на вулиці Винниці нетверезий водій Opel Zafira зіткнувся з автомобілем Ford Mondeo. У результаті ДТП постраждалих немає. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

37-річний мешканець міста Дубляни, керуючи транспортним засобом Opel Zafira, не стежив за дорожньою обстановкою, не зреагував на її зміну і, не дотримавшись дистанції, зіткнувся з автомобілем Ford Mondeo.

У водія Opel Zafira  виявили ознаки сильного алкосп’яніння: різкий запах алкоголю, виражене тремтіння пальців рук, поведінка, що не відповідає обстановці. Водій погодився пройти перевірку на стан сп’яніння. Прилад Drager показав результат 2,73 проміле.

На порушника склали протоколи за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *