ОСТАННІ НОВИНИ

Через «замінування» двох торгових центрів у Львові евакуювали дві тисячі осіб

Вероніка Рой

|

У четвер, 22 квітня, у Львові до поліції надійшло повідомлення про замінування двох торгових центрів у Львові – Forum Lviv, що на вул. під Дубом та King Cross Leopolis у Сокільниках. Правоохоронці вибухівки в ТРЦ не виявили, натомість довелося евакуювати дві тисячі осіб. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Близько 18.00 год. до поліції надійшло повідомлення про замінування ТРЦ Forum Lviv, що на вул. під Дубом. Через 20 хвилин правоохоронці отримали ще одне повідомлення від дирекції ТРЦ King Cross Leopolis про те, що на електронну адресу закладу надійшло повідомлення про його замінування.

На місці працювали слідчо-оперативна група , а також спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці обстежили приміщення обох закладів та прилеглу територію, проводилась евакуація працівників та відвідувачів – усього було евакуйовано близько 2000 осіб. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень, правоохоронці вживають заходи для встановлення осіб зловмисників, які надали неправдиві повідомлення про замінування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *