ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацюють ще дві амбулаторії

Юлія Осим

|

На сьогодні у Львові функціонує 20 амбулаторій сімейної медицини. Цього року планують відкрити ще дві – на вул. Під Голоском та на вул. Дністерській. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Так, у міськраді планують капітально відремонтувати приміщення під облаштування амбулаторії сімейної медицини 1-ї міської клінічної лікарні на вул. Під Голоском, 22. На це виділять 3 млн грн. Також відреконструюють приміщення під створення амбулаторії 4-ї міської поліклініки на вул. Дністерській, 16. На ці роботи витратять 6,5 млн грн.

Окрім того, за 400 тисяч грн місто відреконструює пандус та облаштує санвузол у будівлі амбулаторії сімейної медицини № 6 у с. Рясне-Руське. За 200 тисяч грн так само відреконструюють пандус і капітально санвузол амбулаторії сімейної медицини у с. Лисиничі.

Зазначимо, що упродовж останніх 5 років у  різних районах Львова відкрили 14 нових амбулаторій. Як відзначили у мерії, надалі будуть наближувати первинну медицину до мешканців міста.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *