ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию батько намагався вбити сина

Ірина Марчук

|

У понеділок, 19 квітня, під час сварки 52-річний мешканець Стрия вдарив свого сина ножем у груди. За це йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

19 квітня у поліцію надійшло повідомлення від медиків однієї із стрийських лікарень про пацієнта, якого госпіталізували в реанімацію з діагнозом, зокрема, «ножове поранення у ділянку грудей». Пораненим виявився 22-річний мешканець райцентру.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний батько госпіталізованого чоловіка, також житель Стрия віком 52 роки. Вночі, близько 04:45 год. між чоловіками виник конфлікт, під час якого батько вдарив сина ножем у груди, спричинивши «наскрізне ушкодження легені та перикард».

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні замаху на вбивство. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *