ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще один – поранений

Наталя Дуляба

|

Протягом неділі, 18 квітня, окупанти на Донбасі вісім разів порушували режим «тиші». Внаслідок ворожих обстілів загинув один український захисник, ще один отримав поранення. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Минулої доби російські окупанти обстрілювали позиції наших військових у районі Старогнатівки, Пісків, Катеринівки, Авдіївки та Широкиного.

Противник використовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а біля Водяного «відзначився» ще й забороненими Мінськими домовленостями мінометами 120-го калібру.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще один отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, хоча як кажуть у штабі ООС, саме цього й домагаються окупанти, аби звинуватити саме українських військових у порушенні режиму припинення вогню.

Із початку доби 19 квітня російські найманці на Донбасі продовжують стріляти. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію та дотримуються режиму припинення вогню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *