ОСТАННІ НОВИНИ

Через проведення велоперегонів перекриють трасу Жовква – Зіболки

Вероніка Рой

|

У четвер, 22 квітня, через проведення Відкритого командного чемпіонату України в багатоденній гонці на шосе TOUR DE LVIV REGION на Львівщині буде перекрито автошлях Т1425 Жовква – Зіболки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Дорога буде перекрита впродовж чотирьох годин: з 11:30 до 15:30. У цей час автомобілісти та водії громадського транспорту можуть скористатись для об’їзду шляхом М09 «Жовква – Львів».

Натисніть на зображення для його збільшення

«Для нас важливо забезпечити повну безпеку учасників, тому потрібно, аби в цей час на трасі не було автомобілів. Традиційно велоперегони супроводжуватимуть поліцейські та медики», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

На турнір TOUR DE LVIV REGION очікують понад дві сотні велосипедистів з різних областей та гостей з Польщі, Іспанії та професійну команду, до складу якої входять громадяни Бельгії та Литви.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *