ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголосили штормове попередження на вихідні

Юлія Осим

|

На вихідні на Львівщині оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують заморозки та ожеледицю. Мешканців просять бути обережними на вулиці. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області, передає Львівський портал.

За даними Львівського гідрометцентру, на території області 17-18 квітня вночі та вранці на поверхні грунту та місцями в повітрі прогнозуються заморозки 0-3 градуси.

Так, 17 квітня на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, на поверхні грунту та місцями в повітрі заморозки 0 – 3°; вдень 5 – 10° тепла.

18 квітня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, на поверхні грунту та подекуди в повітрі заморозки 0 – 3°; вдень 5 – 10° тепла.

Надзвичайники звертаються до населення Львівщини бути пильними, перебуваючи на вулиці. Також слід не втрачати уважність водіям транспортних засобів. Зокрема, дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть спричинити аварійні ситуації.

У разі виникнення небезпеки рятувальники просять телефонувати до Служби порятунку «101».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *