ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили двох молодиків, які забили до смерті безпритульних

Юлія Осим

|

У Львові суд виніс вирок 17-річному школяру та 18-річному студенту, які забили до смерті безпритульних. Інцидент стався восени минулого року. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Двоє львів’ян упродовж трьох днів (10-12 вересня торік) знущалися над двома безхатьками, які мешкали у закинутому будинку на вул. Богдана Хмельницького у Львові. Раніше у цій будівлі був Центр соціальної реабілітації молоді. Встановлено, що 18-річний студент професійного училища та 17-річний школяр били чоловіків руками, ногами, металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, записуючи час від часу це на відео.

У результаті внаслідок отриманих травм 70-річний постраждалий помер на місці скоєння злочину, а його 65-річний товариш – через кілька днів у лікарні.

Після жорстокого знущання нападники забрали у жертв документи, що посвідчували особу, ланцюжок, банківські картки, з яких у подальшому зняли кошти у сумі 2 тисячі грн.

Відтак, суд визнав обвинувачених винними у вчиненні злочину за ч.4 ст. 187, ч.2 ст.121, ч.1, 3 ст.357 ККУ (Напад з метою заволодіння чужим майном, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілих та заволодіння їхніми важливими особистими документами) та призначив покарання: старшому – 12 років та 2 місяці позбавлення волі, а молодшому – 8 років та 2 місяці ув’язнення.

Нагадаємо, у Львові двоє молодиків замордували безхатьків.

Фото Львівської обласної прокуратури

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *