ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни допомогли поліцейським затримати закладчика наркотиків

Ольга Денисяка

|

У четвер, 8 квітня, у Львові затримали закладчика наркотиків. Чоловіка спіймали завдяки небайдужим львів’янам, які помітили, що він порпався в клумбі і подзвонили до поліції. Правоохоронці приїхали на виклик і виявили в чоловіка 13 пакетиків амфетаміну. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, близько 15:30 год. небайдужі львів’яни повідомили у поліцію, що підозріла особа порпається у клумбі під однією з багатоповерхівок на вулиці Любінській.

Як встановили правоохоронці, львів’янин здійснював закладки наркотиків. Поліцейські вилучили у нього 13 пакетиків з речовиною, схожою на амфетамін та скерували на експертне дослідження.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування,  правоохоронці проводять необхідні слідчі дії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *