ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Зимної Води хотів уникнути тюрми за вбивство своєї співмешканки

Наталя Дуляба

|

Суд призначив покарання 44-річному жителю Зимної Води, який до смерті забив свою співмешканку. Найближчі 10 років він пробуде за ґратами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Фатальний випадок стався ще у травні 2019 року у селі Зимна Вода, що біля Львова.

Між 44-річним чоловіком та його співмешканкою виник словесний конфлікт, у ході якого він наніс жінці численні удари сокирою по усьому тілу. Від отриманих травм 33-річна потерпіла померла.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. На суді обвинувачений свою вину не визнав. Він наполяв на тому, що під час скоєння злочину нібито відпочивав у сусідньому приміщенні. Втім суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Фігурант справи подав апеляцію, вимагаючи скасувати винесений вирок, закрити кримінальне провадження і звільнити його з-під варти.

Однак Апеляційний суд залишив незмінними і кваліфікацію діянь, і призначене засудженому покарання – найближчі 10 років зловмисник проведе в тюрмі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *