ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали розбійницю, що вибивала гроші цеглою

Андрій Котенський

|

Поліцейські затримали зловмисницю, причетну до жорстокого розбійного нападу на пенсіонера одного із сіл Золочівського району Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, 6 квітня близько 22.00 на оперативну лінію 102 звернувся 80-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що близько години тому в його будинок прийшла невідома жінка, погрожувала йому та вимагала гроші.

Спершу пенсіонер віддав непроханій гості 600 гривень, проте, цього їй виявилось недостатньо – зловмисниця завдала господарю кількох ударів важким предметом по голові, заволоділа ще однією тисячею гривень, мобільним телефоном, після чого втекла.

На місці події правоохоронці Золочівського районного відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетна 40-річна мешканка району. Зловмисниця прийшла в дім жертви, завдала господарю кількох ударів по голові уламком цегли, замотаним в поліетиленовий пакет та заволоділа його майном і втекла.

Нападницю оперативно розшукали та затримали за підтримки кінологів. Речові докази вилучили.

За фактом розбою відкрили кримінальне провадження. Зловмисниці загрожує до 12 років тюрми із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *