ОСТАННІ НОВИНИ

3,7 млн доларів та антикваріат: що НАБУ знайшло у брата Вовка

Ольга Денисяка

|

У Національному антикорупційному бюро повідомили, що під час обшуків у затриманих напередодні брата голови Окружного адміністративного суду та іншого адвоката вилучили великі обсяги валюти. Йдеться про понад 3,7 мільйона доларів готівкою, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень і 100 шекелів. Про це повідомили Facebook НАБУ, передає Львівський портал.

На зображенні може бути: у приміщенні та текст «нацональне антикорупцйне бюро украйни»

Напередодні на отриманні хабаря затримали двох адвокатів, один із них є братом голови Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка.

Під час обшуків за місцем передавання хабаря знайшли предмети, схожі на антикваріат, документи на ім’я голови ОАСК та його близького родича.

Крім того, детективи виявили понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 100 шекелів та 230 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозри затриманим.

Зазначимо, 6 квітня Національне антикорупційне бюро України повідомило, що спільно із Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою викрило «на гарячому» двох адвокатів, які обіцяли за 100 тисяч доларів США та через голову ОАСК вирішити питання з одним із суддів ОАСК про позитивне рішення у справі за позовом суб’єкта господарювання.

За даними бюро, один з адвокатів є «близьким родичем» голови ОАСК Павла Вовка. Пізніше сам голова ОАСК Павло Вовк заявив, що його брата використовують як «витратний матеріал» для зведення особистих рахунків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *