ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій переплутав своє посвідчення з ковбасою

Наталя Дуляба

|

У Львові п’яний керманич «Жигулів» давав правоохоронцям ковбасу замість свого водійського посвідчення. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався в понеділок ввечері, 5 квітня, на вул. Юрія Липи, що на Під Голоско. За порушення Правил дорожнього руху інспектори зупинили водія автомобіля ВАЗ-2106, який виявився п’яним. Під час перевірки документів 52-річний львів’янин переплутав своє водійське посвідчення з ковбасою.

«Водій виявився настільки нетверезим, що на вимогу поліцейського надати документи, які потрібно для керування транспортним засобом, дав нарізану ковбасу. Потім він її акуратно покладав у гаманець», – йдеться у повідомленні.

Під час розмови з поліцейськими горе-водій заперечував, що вживав алкоголь, а від проходження перевірки на Drager’і відмовлявся, бо боявся підхопити Covid-19. Відповідний аналіз чоловік не захотів проходити й у медзакладі.

На львів’янина склали постанову за порушення ПДР та протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, недавно в Україні збільшили штрафи за водіння напідпитку і перевищення швидкості. Водій, який вперше попадеться п’яним за кермом, заплатить від 17 000 грн до 51 000 грн штрафу, а також його позбавлять водійських прав на 10 років. За третій випадок ще й конфіскують авто.

Додамо, що протягом січня-лютого на території Львівщини нетверезі водії спричини 101 аварію, в яких травмувалися 16 людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *