ОСТАННІ НОВИНИ

Радник Садового стане заступником голови ЛОДА

Ольга Денисяка

|

Кабінет Міністрів погодив призначення Олександра Кулепіна заступником голови Львівської ОДА. Про це повідомив у Facebook представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від «Слуги народу» Василь Мокан, передає Львівський портал.

«На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень. Урядовці проголосували за погодження призначення Кулепіна Олександра Сергійовича – заступником голови Львівської ОДА», – написав Василь Мокан.

Відомо, що раніше Олександр Кулепін працював радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради. Цю посаду він обіймав з жовтня 2020 року.

Згідно з декларацією, Олександр Кулепін заробив за минулий рік близько мільйона гривень. Його заробітна плата за основним місцем роботи становить  831 899 грн (ТОВ «Комюто Україна») та 75 505 грн (Виконком Львівської міськради).

Кулепін володіє акціями компанії Comuto, що є засновником відомого сервісу BlaBlaCar, та має криптовалюту у кількості 1494.Також він вказує кілька квартир у Києві та Львові та автомобіль Hyundai Sonata 2015 року випуску.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Oleksandr Kulepin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *