ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині директор підприємства вкрав два мільйони за невідремонтовані дороги

Юлія Осим

|

Прокурори повідомили про підозру директору одного з ТзОВ на Львівщині, який привласнив державні кошти під час ремонту доріг. Посадовець, користуючись службовим становищем, заволодів 2 млн грн за нібито виконану роботу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

У 2018-2019 роках підприємство як генпідрядник мало провести капітальний капітальний ремонт доріг у смт.Великий Любінь та у с. Бартатів (колишній Городоцький, а тепер Львівський район). Роботи були виконані не у повному обсязі та з порушенням законодавчих норм. Проте керівник ТзОВ вніс неправдиві відомості в акти приймання виконаних будівельних робіт, що дозволило отримати кошти, виділені на ремонт.

У результаті директор фірми заволодів коштами місцевих бюджетів у розмірі близько 2 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, проводяться обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного керівника, а також осіб, які можуть бути причетні до вказаного кримінального правопорушення.

Також вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Фото Львівської обласної прокуратури

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *