ОСТАННІ НОВИНИ

Відбір на ЧС-2022: Україна втратила перемогу в матчі з Фінляндією

Андрій Котенський

|

Збірна України зіграла унічию у матчі другого туру кваліфікації до Чемпіонату світу з футболу 2022 року з командою Фінляндії, передає кореспондент Львівського порталу.

Збірна Україна приймала гостей у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський».

Синьо-жовті володіли перевагою, але до 80 хвилини не могли реалізувати взяття воріт суперника. Відкрити рахунок вдалось завдяки Олександру Караваєву, який прострілив у штрафний майданчик, де першим був Жуніор Мораєс, котрий і переправив м`яча у сітку воріт фінів.

Після цього синьо-жовті стримували атаки гостей, але на 89-й хвилині українці привезли гол у власні ворота. Віталій Миколенко через власну помилку був змушений збивати суперника у карній зоні, а відтак суддя робить вилучення і ставить пенальті у ворота збірної України. Із 11-ти Темму Пуккі хрівняв рахунок у грі та фіни повертаються додому без поразки.

Після двох турів у збірної України лише два очки і третє місце у групі з якої напряму на ЧС-2022 року виходить лише одна команда.

Потрапити на мундіаль можна також через додатковий плей-оф відбір, але для цього потрібно посісти друге місце. Попереду у синьо-жовтих ще 6 поєдинків, а найближча гра у середу, 31 березня, проти Казахстану.

Скрін: Wikipedia

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *