ОСТАННІ НОВИНИ

У Бібрці чоловік забив до смерті молодшого брата

Ольга Денисяка

|

У Бібрці на Львівщині поліція затримала 64-річного чоловіка, який дерев’яною палицею до смерті забив свого молодшого брата. За скоєне йому загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Зазначається, що у неділю, 28 березня, дільничний офіцер виявив тіло 61-річного загиблого у підсобному приміщенні під час перевірки інформації про ймовірне вбивство

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний рідний брат загиблого, старший за нього на 3 роки. Напередодні між ними виник конфлікт, під час якого старший брат завдав молодшому чисельних ударів дерев’яною палицею по голові.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *